hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

 E-mærket shop

Piger/Damer

Piger/Damer

Kvalitet og pasform er vigtige parametre, når du skal vælge ny badedragt. Derfor fører vi på SwimOasen.dk kun badetøj til damer og piger fra de førende svømmebrands Arena og Speedo, som giver den perfekte støtte og komfort på svømme- eller badeturen. Både Arena og Speedo har masser af forskellige modeller at vælge i mellem. Vi ved, at smag og behag er meget forskellige når det kommer til valg af badedragt og vi har derfor sammensat et bredt og spændende sortiment af badedragter fra begge mærker.

Vi fører både klassiske sorte badedragter, dragter til små og store piger, badedragter med ben, badedragter med opstrammende og støttende pasform samt masser af dragter i flotte farver og designs. Her er med garanti også en model, som passer til dig.

Vores udvalg af badetøj til kvinder henvender sig både til dig, som er seriøs med din svømning - men også til dig, som blot er på udkig efter en solid badedragt til stranden eller poolen. Se vores udvalg af badedragter herunder og find den model, der passer til dine ønsker.

23 vare(r)

23 vare(r)

Badedragter til træning og konkurrencesvømning

Skal dit badetøj generelt bruges til mange timers svømmetræning hver uge, anbefales det at kigge efter Speedo Endurance+ eller Arena Solid Swim Pro-dragter, som er produceret uden elestan.

Dette gør badedragterne resistente overfor klor og til nogle af de mest holdbare badedragtsserier på markedet. Samtidig har dragterne en formidabel evne til at holde deres elastiske pasform og de flotte klare farver svømmetur efter svømmetur, sæson efter sæson.

Til de seriøse svømmere har vi hos SwimOasen.dk ligeledes et stort udvalg i andet svømmeudstyr til konkurrence og træning. Se fx vores sortiment af svømmebriller og badehætter – ligeledes fra Arena og Speedo.

Badedragter til piger

Fra Arena og Speedo finder du også et stort udvalg af junior badedragter til piger. Her finder du flere spændende modeller og farverige designs at vælge blandt som fx Arena G Sprite Jr, der kommer i et lilla og limefarvet design, eller Speedo Girl Boom Allover Splashblack i flot blå/turkis.

Er du på udkig efter svømmedragter til børn, har vi ligeledes gode sol- og kuldebeskyttende neopren-dragter ovre i vores udvalg af badetøj til børn.