hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

 E-mærket shop

ARENA Badetøj

ARENA Badetøj

Kender du til Arena, så ved du allerede, at her er kvaliteten er helt i top - også i deres badetøj og svømmetøj. Enkelt stilrent design, fremragende pasform og høj holdbarhed, som holder finishen sæson efter sæson, kendetegner alt sammen den kvalitet som følger med Arena badetøj.

Her hos SwimOasen.dk finder du badedragter, badebukser og svømmedragter til børn. Badetøj fra Arena er ligeledes særdeles velegnet til dig, som dyrker svømning på et højere plan – fx konkurrencesvømning eller vandsport.

Vi har nøje udvalg og sammensat et godt sortiment af Arena basis-dragter og shorts/tights i enkelt sort design samt mere spændende modeller med flotte farver, specielle snit og form-fit pasform. Se vores store udvalg af Arena badetøj til dame, herre og børn herunder.

21 vare(r)

21 vare(r)

Arena badedragter til forskellige kropstyper

Badedragter fra Arena kommer i flere forskellige designs og udskæringer. Fx den klassiske Solid Swim Pro, som både fås til pige junior og dame. Denne velkendte badedragt fra Arena kommer i sort med hvidt logo på brystet og standard udskæring med kryds på ryggen.

Solid Swim Pro-badedragter er desuden udstyret med Max Life Technology, som gør dragterne resistente overfor blegning fra klor og sol, hvilket sikrer Arena badedragter maksimal levetid.

Arena har ligeledes skabt en badedragt med exceptionel god pasform i kraft af deres BodyLift-serie med form-fit. Her sørger dragten både for perfekt støtte til barmen samt effektiv opstramning omkring mave og talje, og på den måde fremhæver de bedste ved ens kropsformer.

På SwimOasen.dk finder du ligeledes flere svømmedragter til børn i neopren, som giver både solbeskyttelse og holder barnet varmt, når der leges i vandet.

Arena badebukser og tights til drenge og herre

Badebukser fra Arena kommer både som korte badebuks og som svømmetights/jammers med lidt længere ben. Fælles for begge typer badeshorts er den tætte pasform, som gør dem særligt egnet til svømmetræning. For badebukser med løsere pasform, se vores generelle udvalg af badetøj til herre/drenge.

Ligesom Solid Swim Pro-badedragterne er Arena badeshorts fremstillet med Max Life Technology, som sikrer maksimal holdbarhed.