hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

 E-mærket shop

Svømmeudstyr til ethvert behov!

SwimOasen.dk er en danskejet webshop.

SwimOasen.dk er et søsterselskab til DinOase.dk, som siden 2008 har sikret familien Danmark et godt udvalg i swimmingpools og pooltilbehør til priser, som gør det muligt at gøre drømmen om pool i egen have til virkelighed!

Med SwimOasen.dk bliver vi i vandelementet! Men fokus er nu på alt det udstyr, du efterspørger til aktivitet i vand - uanset om du har børn, som går til svømning i den lokale svømmeklub, eller du selv søger kvalitetsbadetøj, badehætte, svømmebriller, snorkeludstyr eller badebolde. Vi har udtyr til både drenge og piger, mænd og kvinder, til nybegynderen, den let øvede svømmer og til konkurrencesvømmeren.

Du vil altid kunne finde et bredt basissortiment, uanset om du kigger forbi shoppen til opstart af en ny svømmesæson i klubben, før en ferie til varme himmelstrøj i vintermånederne, eller når sommeren melder sig i Danmark. Basissortimentet krydres med svømmedragter og badebukser/badeshort i spændende design og farver, som løbende vil udskiftes.

Vi har en klar holdning til, at svømmetøj i god kvalitet giver det bedste udbytte af svømmetræningen og den største badeglæde. Derfor er vores sortiment bygget op omkring stærke brands som ARENA og SPEEDO. Det gælder også for det meste af vores tilbehør i form af svømmebriller, badehætter og udstyr (pullboy etc.). Men der vil også være value for money alternativer i nogle kategorier, når vi fra tid til anden finder svømmeudstyr i god kvalitet til billige penge. 

Er du eller dine børn konkurrencesvømmer gennem en årrække, så ved du alt om, hvilke produkter, du skal bruge og hvornår. Er du derimod "ny svømmer" på vej frem, så vil der hele tiden være nyt udstyr, I skal forholde jer til, og her hjælper vi gerne med afsæt i egne erfaringer fra svømmetræning/konkurrencesvømning og naturligvis kendskab til vores produkter. Så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice; du kan skrive til os på info@swimoasen.dk eller ring +45 2122 0885.