hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

 E-mærket shop

Svømmebriller

Svømmebriller

Se det hele klart - også under vandet - med de helt rigtige svømmebriller! Med et par svømmebriller fra Arena eller Speedo er du klar til et dyk i pool, svømmehal eller havet, uanset om du er let øvet, motionist, konkurrencesvømmer – eller bare vandhund. Her finder du svømmebriller-modeller til både konkurrence og træning, til voksne og til børn og junior. En af de mere populære voksen-svømmebriller er Futura Biofuse fra Speedo, hvor vi til børn har flere modeller fra Arena – fx Oblo Junior, Spider Junior og X-Lite Kids. Til konkurrencesvømmeren, vandatleten eller triatlonudøveren har vi fx Cobra Ultra Mirror fra Arena, hvor komfort og udsyn er helt i top. Fælles for alle briller, er der ikke er sparet på kvaliteten, og designet er skarpt og moderne. Vil du have et par komfortable svømmebriller fra en af verdens førende producenter, så er du kommet til det rette sted.

29 vare(r)

29 vare(r)

God komfort og perfekt udsyn med tilpassede svømmebriller

Uanset om komfort, udsyn eller vandtæthed er vigtigst for dig, tager vores udvalg af kvalitetssvømmebriller fra Arena og Speed højde for det.

Alle svømmebriller i vores sortiment er udstyret med stropper, som let kan reguleres, så brillen sidder helt rigtigt om dit hoved. Anti-dug behandling er ligeledes en selvfølge på svømmebriller af denne kaliber, så dit udsyn og orientering under vand aldrig forstyrres af dug.

Desuden holder svømmebrillerne fleksible pasform ligeledes klor- eller saltvand ude, så øjnene ikke udsættes for irritation. Kort sagt får du størst glæde af svømmeturen og det største udbytte af din svømmetræning med gode svømmebriller fra Arena og Speedo.

Stort udvalg til træning og konkurrence

Hos SwimOasen.dk fører vi foruden svømmebriller også et stort udvalg af andet professionelt svømmeudstyr – fx badehætter, snorkel, plader og pullbuoys samt padler og finner. Alt i sammen i stærke brands, som sikrer dig den højeste kvalitet, når du vælger udstyr til din svømmetræning.

Ligeledes har vi fra Arena og Speedo også et stærkt udvalg af badetøj til både dame, herre og børn. Her er også forskelligt tilbehør til svømmebriller som fx næseklip, ørepropper til svømning samt anti-fog spray.