hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

 E-mærket shop

Svømmebriller tilbehør

Svømmebriller tilbehør

Ørepropper og næseklemmer er standard tilbehør til svømning. En næseklemme kan f.eks. hjælpe de små, som er ved at lære at begå sig i vandet, med at undgå vand i næsen, når der øves udspring. Og næseklemmen er et uundværligt tilbehør til fridykning. Uanset dit niveau og dine præferencer, har vi helt sikkert nogle ørepropper, næseklemmer m.m. til dig. Vi har flere forskellige farver og varianter fra nogle af markedets førende brands som blandt andet Arena og Speedo.

At en svømmebrille er anti-dug behandlet, når den er fabriksny, er efterhånden en selvfølge. Men over tid slides denne beskyttelse af linserne. En løsning er at anskaffe sig et par nye svømmebriller, når de gamle begynder at dugge under svømmetræningen. Et alternativ er løbende at vedligeholde anti-dug beskyttelsen ved enkel påførsel af ny beskyttelse fra en anti-dug spray. Lyder det som noget for dig? Vi forhandler topkvalitets anti-dug spray til skarpe priser.

Vi har et stort udvalg tilbehør til din svømmetræning hos SwimOasen.dk, så find her det, du har brug for. Vi leverer hurtigt og billigt!

6 vare(r)

6 vare(r)