hurtig levering Hurtig levering - dag til dag fra eget lager!   billig fragt Billig fragt - fra kun kr. 39,-   råd Her er gode råd gratis!

0 Varer
Din indkøbskurv er tom.

0

 E-mærket shop

Piger/Damer

Piger/Damer

Her på siden har vi samlet vores store udvalg af elegant og komfortabelt svømmetøj til piger og kvinder. I udvalget finder du lækkert svømmetøj i mange størrelser, farver og design, så du kan finde netop den model, du søger. Vi forhandler klassiske sorte svømmedragter, svømmedragter med ben, opstrammende svømmedragter, svømmedragter med støtte, mønstrede og farverige svømmedragter. Her finder du uden tvivl en dragt, der passer til dig. Hos SwimOasen går vi meget op i, at vores svømmedragter skal være af høj kvalitet, så de kan holde til mange timers svømning, træning og konkurrence i klorvand. Derfor forhandler vi svømmetøj fra de førende svømmebrands, Arena og Speedo, så din dragt holder sin farve og elasticitet efter mange timers brug. Se vores udvalg her på siden og få dit svømmetøj leveret allerede i morgen, hvis du bestiller i dag.

22 vare(r)

22 vare(r)

Badedragter til træning og konkurrencesvømning

Skal dit badetøj generelt bruges til mange timers svømmetræning hver uge, anbefales det at kigge efter Speedo Endurance+ eller Arena Solid Swim Pro-dragter, som er produceret uden elestan.

Dette gør badedragterne resistente overfor klor og til nogle af de mest holdbare badedragtsserier på markedet. Samtidig har dragterne en formidabel evne til at holde deres elastiske pasform og de flotte klare farver svømmetur efter svømmetur, sæson efter sæson.

Til de seriøse svømmere har vi hos SwimOasen.dk ligeledes et stort udvalg i andet svømmeudstyr til konkurrence og træning. Se fx vores sortiment af svømmebriller og badehætter – ligeledes fra Arena og Speedo.

Badedragter til piger

Fra Arena og Speedo finder du også et stort udvalg af junior badedragter til piger. Her finder du flere spændende modeller og farverige designs at vælge blandt som fx Arena G Sprite Jr, der kommer i et lilla og limefarvet design, eller Speedo Girl Boom Allover Splashblack i flot blå/turkis.

Er du på udkig efter svømmedragter til børn, har vi ligeledes gode sol- og kuldebeskyttende neopren-dragter ovre i vores udvalg af badetøj til børn.